La botiga… a punt!

L’avi Jaume ho va veure clar ràpidament. Després d’explicar-li que la Gemma, el Jan, el Sr. Gat i jo, muntàvem un negoci de llibres, còmics, pelis i videojocs, li va sortir de l’ànima. Em va dir “Noi, això serà Can Pixa!!”. I Can Pixa s’ha quedat, i dilluns… inaugurem!!

Per cert, apart del rètol de la botiga, també estreno un nou pannell de RSS!! És com aquest que veieu aquí a la dreta, i està col·locat al final de la pàgina. Amb aquest simpàtic sistema de pestanyes podeu veure els últims posts del DVG, el TecNovetats, el Multiblog, els còmics del Jan, els Microbis, i les no pas lletges noies del fotoblog del Ferran, sense haver de canviar de pàgina, ni de recarregar-la. Només cal que hi cliqueu damunt, i veureu els darrers articles. Ole, ole!

Parlant de darrers articles, anem a repassar les novetats! La primera és una nova falca de Microbis, que presenta un nou partit polític, ja que demà toca anar a votar!! Si fa poc us vaig presentar el Catalunya Catalana, avui us presentem el partit “La familia“, que fa… una mica de por.

Després, què millor que una de les recomanacions del Jan? En aquest cas ens recomana un parell d’obres pels fans de Frank Miller. EISEN/MILLER i Sin City, dos obres força interessant que ens ofereix Norma Editorial.

I per acabar, doneu un cop d’ull a la màgia més sexy, la noia més flexible, les webcams més mones, el cel més blau, el genial i apoteòsic Watermat, i atenció… recordeu a la Tania Dervaux, la candidata al senat belga, que havia promès 400.000 fel·lacions als seus votants? Doncs atenció, perquè ha complert la seva promesa…. virtualment.