Second Life

Quins nervis, quins nervis, quins nervis! No us passa que els últims moments abans que arribi “allò que tant espereu” es fan eterns?

En fi, al final la Gemma m’ha portat cap a casa, i per a matar el temps, m’he registrat al mític Second Life, del que tothom parla. Per a que us feu una idea, ve a ser una mena de “Sims online”, però a lo bruto, ja que tot plegat passa en un mundillo on hi ha mes de sis milions de persones.

Primer de tot, us heu de registrar aquí, i escollir el vostre nom (el cognom el trieu d’una llista). Després us heu de baixar una petita aplicació (30Mb), i ja podeu començar a jugar. El primer que us trobeu és una mena de tutorial on us expliquen com moure el personatge, i com personalitzar-lo. Està molt bé perquè podeu canviar-li l’aspecte completament sempre que vulgueu, cada vegada que us en canseu. És totalment personalitzable (fins i tot li podeu canviar el sexe). L’únic que no es pot canviar és el nom.

Un altre punt curiós és que tothom pot volar i teletransportar-se a qualsevol lloc del món. És molt curiós passejar pels puestos mentre veus a tota la penya volant pel cel. L’únic punt fluix que li trobo és que sinó tens una connexió mínimament decent (mínim ADSL a 1Mg), millor deixa-ho córrer, perquè el teu personatge tardarà molt en reaccionar, i acabaràs boig.

Bueno, i ara fem un ràpid repàs a l’actualitat deuvosguardenca! Per començar, tenim les novetats i millores que en breu aplicarà el YouTube en tots els seus players, un meme de 12 reproductors gratuïts, una tal Vivian que protagonitza el fotolog del Ferran, com construir al Sr. Pera, la mítica frase del Rubianes en veu de la filla de Franco, i el fòrum més curiós del DVG! El de les curiositats curioses!!

PS: Avui es votaaaa!