Senyors… obrim la paradeta!

Ahh, jo sempre he valorat molt tenir la feina a prop de casa!! Eh, però apart de veure com la Gemma em fot balcó avall, podeu distreure-us una estona veient mamons i putos, 20 formes de baixar vídeos del youtube, experimentar amb el Google Timeline, veure una curiosa col·lecció de cases rares, les pantalles extraplanesplanes de Sony, veure la única forma que et posin una multa sense queixar-se, veure els nous DVG pels puestos, o fins i tot descobrir el nou spoiler del Sr. de Zapp, just quan falten 40 dies pel seu llançament!

I si encara teniu ganes de seguir llegint coses pels puestos, us recomano el fòrum deuvosguardenc oficial dels resultats de les eleccions municipals, on tothom diu què ha passat al seu municipi. Hi ha hagut canvis? Ha entrat el CUP a l’ajuntament? Se us enfot tot una me? Segueixen manant els de sempre? Pactes? Majories? Minories? Bolas de golf?