Esteu d’exàmens, eh? Repassem xuletes?

Pobreta Gemma, he de reconèixer que té tota la paciència del món, sentint com canto l’hora des de les sis. Ah, però això és com quan ets petit el dia de reis! Qui no s’ha llevat algun cop a les 6, amb uns ulls així -> O_O per obrir els regals? Doncs en comptes d’obrir regals, avui toca (com diria el mestre Josep M. Bachs) obrir la paradeta!

Però mentre faig l’esmorzar a la Gemma, i vosaltres estudieu pels exàmens (em consta que la meitat dels deuvosguardencs està en plena temporada) podeu fer un parèntesi, i esbargir-vos una mica mirant fotos que no són però semblen en 3D, els rumors d’un Google News en Català, la funció oculta del Google Images, una animació de Persèpolis, o una noia que no és gens lletja.

Però si el que preferiu és dir la vostra, podeu participar al fòrum de “Quin és el vostre personatge preferit de Polònia?” (el meu és el Ferran Adrià, sens dubte), o el de Curiositats Curioses!

Per cert, recordeu que la xuleta preferida per tots els alumnes sol ser l’MP3, seguit dels mòbils i la PDA. Evidentment, les tècniques clàssiques com el boli bic, el cambiazo, o la xuleta dins la roba (utilitzada preferentment per noies a l’escot i a la faldilla) també és una bona tècnica… i vosaltres… heu fet mai xuletes? Les esteu fent ara? Les fareu demà? Recordeu que aquí al deuvosguard, tenim l’útil, únic, e inimitable… FÒRUM DE LES XULETES!! Tots a confessaaaar! XD