1.000 POSTS

Pozí! Aquest és el post número 1.000 del DVG! Mare meva de Déu! Qui m’hagués dit aquell 9 de desembre del 2004, que avui hi hauria 1.000 posts, més de 60.000 comentaris, gairebé 1.000 usuaris al fòrum, i que estaria a punt de fer les 800 tires còmiques. Però el més important, és que hem format un col·lectiu!! Fins i tot hem trobat a persones perdudes, hem fet parelles, i n’hem vist casar-se! En fi, que estic moooolt content!! GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, PER SER COM SOU!!

I en un dia tant especial, us confessaré un projecte que feia temps que em rondava pel cap, i que finalment portaré a terme. Va ser el Jan, qui m’ho va mig insinuar, i finalment, he decidit tirar-ho endavant. Es tracta ni més ni menys que editar les recopilacions de totes les tires còmiques del DVG!! Sí, sí, des dels origens (cap separat del cos), fins a l’actualitat.

Concretament, seran 6 àlbums (incloent-hi la temporada actual). El format serà com el Harry Potra, és a dir portada en color, i 40 pàgines cada còmic, amb aproximadament unes 150 tires còmiques a cada entrega. En principi serà una edició força limitada, ja que segurament només interessarà als seguidors del DVG més freakies i afèrrims… però ara que estic a punt d’arribar a les 800 tires, em faria il·lusió veure-les totes en còmic! Actualment estic treballant amb el Jan en les divisions entre temporades, per a que cada àlbum tingui argument i força propis, sempre ordenat cronològicament. Així doncs, el primer es podria dir “Els origens”, o el sisè “Can Pixa”. Quan ho tinguem enllestit, us posaré el llistat dels sis!

La idea és tenir-ho tot llest pel Saló del Manga, que es celebrarà del 1 al 4 de Novembre, a la Farga de l’Hospitalet. El que no sé es si podré tenir-los tots, ja que els vull fer amb molt de carinyo, revisant totes les tires, i que quedin la mar de cucos. A més, s’ha de dissenyar totes les portades, posar continguts extres, i totes aquestes coses que ho fan més divertit, o sigui que m’ho prendre amb tranquil·litat!! Però tranquils… us aniré informant (altrament dit “donant la tabarra”)!! Apa, fins demà, que ara vaig a obrir Can Pixa… al públic!!