Els clients de Can Pixa

Pooooooooozí! Els clients que faré apareixer per Can Pixa seran cameos de famosillos. Evidentment, havia de començar amb el Homer, ja que és un dels clàssics que de tant en tant es passen pel DVG. No us perdeu els clients que tindrà el Sr. Gat, la Gemma, o jo mateix! De tota forma, com sempre, accepto qualsevol suggeriment que em vulgueu fer. O sigui que si voleu que faci apareixer al vostre personatge de còmic/manga/anime preferit, només m’ho heu de dir!

I ara, donem un cop d’ull a les novetats! Avui podeu fer moltes coses! Us podeu definir amb tres adjectius, podeu explicar el que heu fet avui, us podeu posar en forma amb el Primecondition, podeu tenir un mierdamail, repassar l’informe d’Internet 2007 de la W3Counter, comprar una nevera USB, reservar entrades pel Harry Potter Park, llegir les bones noves de la Miyucchi, observar noies no gens lletges amb atributs no gens lletjos, i escoltar la intro i la clausura que hem preparat pels tràilers de Microbis, que cada vegada els passen per més emissores de ràdio. Uoooo!