Microbis i xuletes!

Uoooooooo!! (que diria el Shin Chan) Aquest tipus de client que fa veure que no li interessen els videojocs, però que després li roba la consola al seu nebot, és un clàssic de tota la vida. De fet, ja passava amb l’Scalextric (altrament dit slot), i ara és más de lo mismooo!

En fi, avui us porto dos primícies de Microbis que han agradat molt als oients d’Impàvids! D’una banda tenim a la mítica Jennifer Love Hewitt Entre Fantasmons, que haurà de resoldre un cas en el que el fantasma és una mica… ehem… peculiar. I després, un dels grans ídols de la meva infància… l’únic home capaç de fer un submarí amb un bistec… ell és… Mc. Gyver! En aquest cas, haurà d’escapar-se de les garres d’un típic dolent, que el tanca en un garatge ple de coses perilloses. Ja sabeu apart d’escoltar-los, també us podeu baixar els àudios!

Apart, podeu donar un cop d’ull a les arracades HTML, les amigues del Ferran, baixar-vos el Messenger Live 8.5, apreneu a postejar sense haver ni tan sols d’entrar al vostre blog, passeu una bona estona amb la vida i miracles del Jan, o celebreu el post número 100 del Déu n’hi dó, que també ens recomana el Chuletator, un software per fer xuletes!! Mare meva de Déu, on anirem a parar! En la meva època tot això es feia a mà!! Apa, fins araaaaaaaaaaaa!