Collons, que ràpid que passa el cap de setmana!

No sé perquè, però crec que la Gemma té una certa habilitat innata en el camp del retail marqueting… en fi, tot sigui pel bé de la botiga! En tot cas, el Peter Griffin s’hi deixarà més d’un sou, a Can Pixa! Ep, i ja sabeu que si voleu que coli algun famosillo que us faci gràcianomés m’ho heu de dir!

Aquest cap de setmana m’ha passat allò típic que et passa volant… sembla com si el dissabte hagués durat menys… potser és que algun ésser semidiví amb poders, com en Hiro o el Doraemon, està jugant amb nosaltres? Ah, qui ho sap! Bé, si voleu aprofitar el que queda de dimenge, doneu un cop d’ull al nou Fiat Reverse, al tio que el deuria conduir, a les amigues no pas lletges del Ferran, a la segona entrega dels comentaris del Jan sobre Batman, el Windows Live Writer, per escriure posts offline, i una nova teoria sobre l’extinció dels dinosaures de mans del Déu n’hi dó!