Els Mikrobis s’independitzen

Atenció, atenció, avui tinc més novetats! I és que els ja coneguts Microbis, s’independitzen i es converteixen en Mikrobis, amb la seva pròpia web i tot plegat!! Ole, ole! Evidentment, la nova web va acompanyada amb altres novetats! Repassem-les!

D’entrada, a partir d’ara, ja serà possible escoltar l’Impàvids a la carta, ja que a mikrobis.com podeu trobar totes les seccions del programa penjades una a una, en el format IMPÀVIDSLes podeu escoltar online, o baixar-les al vostre ordinador! Així doncs, podreu escoltar la obertura del programa, les noticies insòlites, els efectes secundaris, els llardons bullits, el món imperfecte, els esportistes i personatges impàvids, i les crítiques de cinema i literatura! Tot al vostre abast, amb un sol click!

I per si això no fos poc, coincidint amb la inauguració de la web, pengem dos audios nous, que estrenen la secció ANUNCIS de la web. Un fantàstic guió del Mestre Vigó ens dona a conèixer el realístic joc El dur món dels negocis, i la comercial Funerària Fins Aviat, dos negocis que d’existir, segur que arrassarien el mercat. Espero que els disfruteu!