Eiii! Que començo a treballar a la ràdio!

Pozí! Senyors i senyores, em plau anunciar que un cop més, he canviat de feina, i he entrat a format part de Ona FM (fins fa poc Ona Catalana, que ara forma part de la Cadena Ser, i a la vegada del Grupo Prisa).

Concretament, entro de guionista i locutor, per un programa de nom secret per ara (us avanço que les inicials són JT), presentat per Eduard Pascual, amb qui ja tinc el plaer d’estar treballant fa temps a Impàvids, de Mataró Ràdio.

El programa es podrà escoltar cada dia de 13:00 a 15:00, i tindrà un fort component d’humor i diversió. Entre altres coses, podreu escoltar les mítiques paròdies de mikrobis de tràilers, anuncis, o fins i tot les noves radionovel·les! També hi haurà noticies insòlites, la secció del Zapping del DVG, el món imperfecte del Mestre Vigó, la secció de cinema del Jan, concursos, i moltes altres coses que ja anireu descobrint a mesura que s’apropi el gran moment.

Comencem aquest dilluns dia 25, o sigui que tots aquells que vulgueu passar una bona estona al migdia, només heu de sintonitzar Ona FM, en alguna d’aquestes freqüències, i parar les orelles. Evidentment, també us convido a trucar, i participar en els concursos, premis dels quals encara no direm!!

Un cop més, dono gràcies al DVG, ja que sense ell, no hagués conegut mai al Jan, mai hagués fet ràdio, no hauria conegut als Impàvids, tampoc a l’Eduard, i ara no estaria treballant de guionista!! I després diuen que això dels blogs no serveix per a res… u_u’