No es pot fer tot

Això de fer un programa de ràdio és molt divertit! Sobretot si t’agrada xerrar, i passar-t’ho bé! Es com tenir un hobbie pel qual et paguen! Us imagineu? En fi… per aquells que ens escolteu cada dia, de 13:00 a 15:00, i per aquells que encara no ho heu fet, us explico breument les seccions que tenim:

1.Noticies insòlites: Les noticies verídiques però freakies que passen pels puestos!

2.El pòdium: És un rànking amb els pitjors “algos” de la història. Aquesta primera setmana estem fent els pitjors esportistes. Atenció perquè encapçala el top10 el mitiquíssim Éric Moussambani!

3.Mikrobis: Els petits microbis de John Tatxuela tenen ni més ni menys que 6 moments per colar-se en la emissió: Catalanades, denuncies, coses que no farem, anuncis, connexions i moments històrics.

4.Ràdionovel·la: El Sr. Barretina, no tan sols és un català nostrat d’aquells de tota la vida, sinó que també és el capo de la màfia catalana!

5.Tràilers: Paròdies a tort i a dret de qualsevol pel·lícula que s’atreveixi a passar per la gran pantalla. Des dels grans clàssics de tota la vida fins a aquelles horribles pelis de sèrie B!

6. Contraconcurs: Trenquem el motlle de tots els concursos del món! En el contraconcurs és l’oient el que fa la pregunta als locutors! Si aquests s’equivoquen, l’oient guanya dues entrades per anar a veure qualsevol peli, a qualsevol CINESA, per la patilla! Les voleu? Pos apa, a trucar al 93 344 14 10!

I a més a més, cada dia tenim un col·laborador diferent, que ens porta una intrèpida secció! Els dilluns tenim al Professor Corcó amb els “Expedients Ç”, els dimarts el Mestre Vigó amb el seu “Món Imperfecte”, els dimecres la Lourdes fa “el 7ciencies” més curiós de la història, els dijous la Clara repassa “els gadgets” més novedosos, i els divendres en Joan Puig fa una curiosa cartellera de cinema!!

En fi, per a fer aquest final de post una mica més radiofònic,
us deixo amb una divertida falca que ens han fet els de Ona FM!
Apa, fins demà!