Festa de presentació del Sr. de Zapp

Uoooooooo, quins nervis nerviosos!! Només falten 6 dies pel 7-7-7, dia en que El Sr. de Zapp estarà disponible en totes les llibreries! Ole, ole i ole! La Mercè i jo estem molt contents i entusiasmats amb aquesta segona part de la saga, perquè (encara que quedi lleig dir-ho nosaltres) tots els lectors de suport que l’han llegit, coincideixen en que els hi ha agradat més que la primera! Què més podem demanar?

Bé, total… que hem pensat que per a fer-ho més fashion, farem una festa de benvinguda del nou llibre! Serà el divendres 6 de Juliol, a les 11 de la nit! Farem la presentació del llibre, oferirem un pica-pica, sortejarem diversos exemplars… i just a les 12 en punt, quan passem del dia 6 al dia 7… posarem el nou tràiler, i el llibre sortirà a la venta! Ole, oleee!

On serà la festa? Doncs a Vic, al fantàstic CAFÈ DE LES LLETRES, on ja vàrem tenir la ocasió de fer una presentació aquest gener (veure noticia de Vilaweb). Però atenció, perquè resulta tot plegat serà en plena festa major! Aquella mateixa nit, l’ajuntament organitza una bicicletada, un sopar amb productes de la terra, un correfoc, barraques (Nour, Xerramequ Tiquis Miquis, The Mimmisikous Band, Se atormenta una vecina), i fins i tot un concert de la Lucrecia!