Torna la normalitat?

Poc a poc tot torna a la normalitat… dins de la “meva” normalitat, és clar. El cas és que ja ha sortit El Senyor de Zapp, i que la festa va anar la mar de bé. En breu penjaré les fotos i un vídeo de Lola Productions, on es veu com va anar la presentació al Cafè de les Lletres de Vic! En fi, que sapigueu que ja podeu trobar la segona part de les aventures de l’esbojarrada Ishtar a les vostres llibreries!!

I ara, fem un ràpid repàs als deubloguards, que ja tocava!! Per començar, a TecNovetats podeu trobar un fantàstic creador d’icones de web online, aprendre les novetats de blogger, o fins i tot imprimir blogs a lo professional! D’altra banda, si en comptes de les novetats geek, preferiu les tias buenas, passeu-vos pel fotolog del Ferran, que n’és especialista. En Jan, d’altra banda, ens parla de les sèries de dibuixos d’abans… un post molt melancòlic! I el mutliblog està una mica abandonat! Sort de la Miyucchi, que de tant en tant ens explica coses interessants! I finalment, l’Èric i el Raflas ens passen un link molt divertit on pots fer el teu propi simpson!! (heu d’anar a create your avatar).

Per cert! Recordeu que al programa de ràdio que faig cada dia, de 13.00 a 15.00 a Ona FM, regalem entrades dobles de CINESA cada dia! Vosaltres podeu escollir la peli, i la sessió! Només heu de participar al concurs (que és mooolt fàcil), i us les emporteu per la patilla!!