VACANCES!

Oficialment, i durant un mes, avui començo vacances. Suposo que aquesta és una noticia positiva, però tenint en compte que sóc pluriempleat, i que combino unes quantes feines per poder pagar la hipoteca i els vicis, això vol dir que només em lliuro d’una d’aquestes feines, i que per tant, a efectes pràctics, segueixo treballant. Gracies a Déu però, la feina que em queda és la de la Ràdio, on m’ho passo la mar de bé!

I tot esperant que aquestes vacances “parcials” em deixin més temps pel DVG, començo a fer un repàs del que podeu trobar per la web! D’una banda, en TecNovetats ens apropa a l’humor geek, o a la Fira dels Videojocs, com el Ferran ens apropa a les noies no pas lletges, com l’Èric gaudeix del seu Sr. de Zapp, o com la Miyucchi s’ha enterat que el Woody Allen rodarà alguna escena allà al MACBA

Pel que fa als fòrums, avui destacaré el fil del moment… sí… estic parlant de HARRY POTTER I L’ORDRE DEL FÈNIX!! Ja heu vist la peli? Us ha agradat? Sí? No? Sabeu que la Rowling va demanar expressament que possessin al Kreacher?? Els productors no l’anaven a posar, i els hi va dir “You know, I wouldn’t do that if I were you. Or you can, but if you get to make a seventh film, you’ll be tied in knots…” Que parlant en plata, vol dir “Poseu a l’elf aquest, o a la última peli us pillaré amb els pixats al ventre” Ostres, ostres, ostres… què deu fer, el coi de elf aquest, que és tant imprescindible per a la Rowling? Potser és el fill bastard de Voldemort? Potser és en Gollum? Potser és una màquina sexual? Ahhh… qui lo sá!