Vols saber com acaba Harry Potter?

Ahir em vaig comprar la mítica peli “Groundhog Day”, del Bull Murray, aquí més coneguda com “El dia de la Marmota” o “Atrapado en el tiempo”. Un clàssic que vaig trobar a l’fnac només per 5’95€!! Mare meva de Déu! Que bona que és!!

Sempre que la veig, em pregunto què faria jo si estigués en el lloc del Bill Murray… cert és que quedar atrapat en un mateix dia, té les seves coses bones, com es demostra a la peli quan ho aprofita per aprendre a tocar el piano, tirar-se a aquella pava, quan roba el banc, o quan intenta lligar-se a l’Andy Mc Dowell… però també és cert que ha de ser molt desesperant veure que facis el que facis, el dia següent torna a ser el mateix!! Déu meu! No m’estranya que acabi suïcidant-se, cremant-se, electrocutant-se, atropellant-se… en fi… que segurament deus passar per moltes “etapes”… penseu que per aprendre a tocar el piano com ho fa ell al final, han d’haver passat un mínim de 5 o 8 anys, repetint-se el mateix dia!!

Avui us pregunto… què faríeu vosaltres, si estiguéssiu… atrapats en el temps??

PS: Qui vulgui, pot saber com acaba
Harry Potter 7 llegint aquest fòrum.
Ojo, que hi ha una llista amb TOTS
els spoilers (qui viu, qui mor, etc.)