Les Santes 2007

Ai sí… aquests dies estic missing, entre altres coses, perquè estem al bell mig de les Santes de Mataró! I això vol dir (entre moltes altres coses) anar a dormir tard cada dia. Dillluns vaig anar a l’escenari obert, dimarts a les havaneres, avui toca la nit boja (desvetllament, correfoc i ruixada), demà més concerts, i divendres castell de focs. De tota forma, això és tan sols la punta de l’iceberg. Qui vulgui conèixer les cents d’activitats que es porten a terme aquests 10 dies, que s’ho miri aquí!

Més coses… si teniu una estona lliure, us recomano que us passeu pel fotolog de la Berta, que al igual de la Clara és la mar de maja. Mireu sinó la cara de pilles que posen en aquesta foto, després d’haver aconseguit El Senyor de Zapp! Són un parell de deuvosguardenques d’aquelles de tota la vida que s’apunten a un bombardeig!

Bé, doncs jo ja desapareixo, que avui tinc nit boja! Tan sols recordeu de repassar els temes més interessants i actuals del DVG, com per exemple el fòrum de les fricades japoneses, de les més grans que heu fet mai, jugar a endevinar Qui és Qui, seguir rajant del Harry Potter, la nova versió de AIRBAGS HUMANS, conèixer les històries d’Enozotam sobre els seus veïns paletes, o la nova portada del jueves que destaquen al Déu n’hi dó.