Canvio N70 de Vodafone per N70 de Movistar

Eiiii, que avui m’acabo de comprar un Nokia N70 de Vodafone, i el vodria canviar per un Nokia N70 de Movistar, perquè es veu que això d’alliberar-lo és un rollo patatero que no s’acaba mai. Si algú li passa el contrari, fem el canvi i m’estalvio tenir que piratejar-lo. No cal que porteu la caixa, ni cables, ni res. Només fem el canvi del terminal i va que te matas.

Si voleu, quedem el dia que vulgueu a Barcelona mateix, allà a Plaça Catalunya, i fem el canvi. Cadascú prova la seva targeta, per comprovar que funciona tot correctament, i fem un cafetó. Evidentment, també podem quedar a Mataró si ho preferiu! Qui vulgui que m’envii un emili!!

I ja posats, us recomano el més destacat de l’actualitat deuvosguardenca, que avui es tracta de l’interessant fil d’ironies de la vida (com per exemple veure un cartell de velocitat màxima 120 en un embús), un fil on tothom diu què faria (o què ha fet) si se li apagués la llum a casa, o el curiós on pots dir de quin color ets.

També podeu gaudir de les amigues del Ferran, el mític dibuix dels MangaSimpson, i les fantàstiques crítiques de còmic del Jan, que darrerament ens ha parlat de Truman Capote, Estrellitas, Vórtice, Tom Strong i l’humor d’una vinyeta de Shit Happens i Ni Puta Gracia, dos interessants títols de Planeta! Apa! Ja teniu coses per llegir… ah, per cert…

…demà novetats!!