A l’estiu, la Gemma dorm despullada. I vosaltres?

Ahir, al John Tatxuela varen trucar tres oients, que a més a més són deuvosguardenques, i per rematar la jugada, lectores de Kadingir. Estic parlant de la Clara, la Marta i la Berta, que ens varen alegrar el programa amb les seves veus! Ole, ole! Moltes gràcies a les tres!! Espero tornar-vos a sentir aviat!

Per cert!! Aquest proper dimecres 8 d’Agost, per tant el 8-8, farem el programa amb públic!! Si voleu venir, heu de reservar lloc, no perquè hi hagi pinyos per venir, sinó perquè hi ha poc espai! O sigui, que si voleu confirmar la vostra assistència, podeu enviar un mail a jt@onafm.cat, enviar un SMS al 7640 amb el text “JT + (espai) + el missatge”, o directament truqueu al 93 344 14 10 mentre estem fent el programa. Farem unes rises, un hi-hi-ha-ha, i ens ho passarem la mar de bé.

Pel que fa a l’actualitat deuvosguardenca, cal destacar la fantàstica galeria de noies maques que ha penjat en Ferran, recordar que en Jan està fent el programa despertador de Ona FM, i que ho fa de puta mare, que la Miyucchi s’ha perdut l’aparició del Woody Allen, i els interessants temes del Déu n’hi dó, com per exemple la pasta de penis i pits (amb 4 nivells de recepta de vagueria), la nova droga feta de caca de vaca, un spoiler de la Bíblia, uns plats conVinats la mar de bons, i un munt d’altres temes molt xulos que es curren l’Eric i el Raflas!! Tant s’ho curren, que de moment els col·loco a la privilegiada columna de la dreta. Seguiu així, nois!!