Zapping per a tothom!

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Avui vinc amb un parell de coses noves. Per començar, i com que vaig de cul, he decidit obrir el Zàpping a tohom que hi vulgui posar coses. Curiositats, vídeos, webs recomanades, novetats de la xarxa, trailers de pelis que estrenen, frikades… en fi, ja sabeu de què va el Zàpping!

Per a publicar-hi, només us heu de registrar en aquesta pàgina, i ja podeu començar a escriure posts. Els primers cops que ho feu, la Gemma autoritzarà el post primer (per evitar spam, coses de mal gust, i marranades fora de lloc). Després, a mesura que vegi que sou bones persones, us posarà un nivell més alt, per a que podeu publicar sense supervisió. O sigui que ja ho sabeu! Tothom que vulgui, ja pot escriure al Zapping!

I per rematar el cap de setmana, aquí teniu la segona entrega de…
HARRY POTTER I LES CALCES DE FOC!

   

(veure post de la primera entrega)