Tira a 4 mans!

Heus aquí una nova tira còmica a quatre mans! En aquest cas, és el Jan qui em va passar el guió, i jo l’he dibuixat. La noia que apareix és la Vèdia, i amb una mica de temps l’anireu coneixent… si en voleu saber més, visiteu el blog del Jan!

Més coses! El cap de setmana vaig obrir el Zàpping a tothom que hi volgués postejar, i a hores d’ara ja hi ha 18 registrats postejant! Entre ells l’Adriatip, l’AltaGid, en Beastlight, l’Enllunada, Harrygirbes, JoTGi, Misvan, Taran, Troyandark, a, annmapo, ansem, huski, uo, uolila, o en Mikybc.

Alguns ja han postejat coses que ja han aparegut, altres encara les estic preparant, i altres encara no… però el cas és que fa molt de goig veure com tots els deuvosguardencs hi contribueixen!! Ole, ole! Ja sabeu que si voleu escriure al Zàpping, només us heu de donar d’alta per a ser editors, i ja podeu començar a escriure posts aquí!