NTS & CIC

Els que aquests dies estiguéssiu escoltant John Tatxuela, segurament sabreu que ahir divendres, es va acabar! Ha estat una setmana força moguda, i aquest és un dels motius pels que no he pogut postejar res aquesta setmana… però no és l’únic. N’hi ha dos més! Uooo!

I és que els jefes de la ràdio han quedat la mar de contents amb el Tatxuela, i hem renovat als mikrobis per fer més formats radiofònics!! De moment, i fins la setmana que ve, us faré uns quants spoilers dels dos nous projectes:

El primer, que ja està confirmat i tot (comencem el dia 3), li direm NTS. Us puc avançar que és un dinàmic programa d’humor i bon rollo, com el DVGel segon, d’altre banda, es dirà CIC, i us puc dir que tractarà d’un tema molt “interessant” que també ha acompanyat sempre al DVG… i hasta ahí puedo leer…

I pel que fa al Zàpping, heu de saber que tots els deuvosguardencs hi estan contribuïnt amb posts curiosos i interessants, tal com reculls de powerpoints, youtubes de proteines, performanes de pintura, USBs, classes de teologia, i fins i tot, la llegenda de l’espantaocells! Ja sabeu que si voleu postejar-hi, només us heu de registrar, i començar a postejar!!