Dilluns de Harry Potra

Yeeeeeeeeeepah! Avui és oficialment el meu primer dia de vacances! Després d’arribar a combinar fins a tres feines, ara estic “lliure” com aquell qui diu. Bé, això no és del tot cert, perquè segueixo col·laborant a l’Ohà del Jan i la Lou, estic preparant dos formats nous de ràdio, i per arrodonir-ho tot, he d’aprofitar aquests dies per avançar forca KADINGIR III – EL CAS SHAPLA. Però tot i així… estic de vacances… uhm… estrany concepte, no?

En fi, de vacances o no, estic enfeinadíssim, o sigui que us deixo amb la tercera entrega de Harry Potra i les Calces de Foc, mentre vaig a preparar cosetes…

 

(veure post de la primera entrega)
(veure post de la segona entrega)

PS: Alguns deuvosguardencs ja han deduït que un
dels nous formats radiofònics serà “força especial“…