Tiren més dos tetas que… un gat.

Ja fa un parell de setmanes que vaig obrir el zàpping a tothom que hi vulgui postejar… doncs bé, heus aquí el rànking dels que més posts hi han fet. Evidentment, el primer soc jo (Tongo, tongo! Vale, no val, ja ho sé…) seguit de l’Adriatip i el Jan. A partir d’aquí, hi ha un grup força empatat… qui d’ells s’escaparà? Qui apareixerà de nou? Ahh, emociong, intriga, dolort de barriga!

Durant els propers dies aniré ampliant les possibilitats del zàpping, de forma que pugueu veure els posts per autor, per categoria, o fins i tot votar els que més us agraden, per fer rankings i aquestes coses que us agraden tant. Per cert, tots aquells que tingueu blog o web i participeu al zàpping, aviseu-me, per a que us pugui linkar com he fet amb l’Adriatip, el Jan o el JoTGi.

Per cert, recordeu que apart del zàpping, hi ha uns quants deuvosguardencs valents que tenen el seu propi deubloguard… aquest és el cas del Déu n’hi dó, que aquesta setmana ens parla de la còpia pirata guarra de Ratatui, la moda condonera, de la peli de Bratz (algú sap si hi surten pits?), o de galetes que fan créixer les metes.

Jun

3.364

Adriatip

136

Jan

33

pau b

10

Enllunada

9

Harrygirbes

6

JoTGi

6

Troyandark

5

eva

4

Mikybc

3

Arnau

2

Misvan

2

annmapo

1

Recordeu que també podeu donar un cop d’ull a les tias buenas del Ferran, a les crítiques de còmics del  Jan (que avui ens parla de Bleach), revisar l’eclèctic Multiblog, o perquè no… atrevir-se a participar al mític fòrum, on més de 1.000 deuvosguardencs ja han dit la seva!!