Es busca… en Jun!

Déu vos guard a tothom i a tothoma!!

Sí, ja sé que el ritme de posts del mític “horari d’estiu” no és precisament de “dos per setmana“, però es que tinc un fotimer de projectes a punt d’engegar, i si no faig un sprint i m’hi dedico seriosament, acabaré per no engegar-los, i seria una pena. Ja us ho aniré explicant… però de moment, podeu saciar la vostra set deuvosguardenca amb… els deubloguards!!

Els còmics del Jan
Tias Buenas, el fotolog del Ferran!
Déu n’hi dó! de l’Èric i el Pere
Tecnovetats de l’Adriatip!
El núvol d’aire del Jan!
El Multiblog de tothom!
El Cuac! de la Xènia!

I evidentment, el mític, clàssic i de-tota-la-vida Zàpping, ara obert a tothom que hi vulgui postejar! Tan sols us heu de donar d’alta, i ja podeu començar a escriure! En breu faré el TOP10 dels que més postegen!!

Fins ara! Us mantindré informats!!