Novetats radiofòniques!

Hola a tothom i a tothoma! Bé, poc a poc van sortint tots els projectes i en breu espero tornar a establir una mica de “rutina” a la meva vida, que ja li toca! Avui ja va essent hora que us expliqui del tot el primer dels projectes… el No T’he Sentit!

Cada dia, de 22:00 a 24:00, Eduard Pascual, Lola Almendralejo i Joan Llongueras repassen els millors moments de la jornada radiofònica d’OnaFM! Els més divertits, els més estrambòtics, les cagades (altrament dit pifies), les originals trucades dels oients… quinze hores de programació comprimides en dues! En aquest programa l’Edu i la Lola locuten, i jo estic de tècnic de so, o sigui que rarament em sentireu parlar (tot i que ho faig cada dia en algun moment).

El motiu que jo no locuti, és perquè la meva veu queda reservada pel programa que va a continuació, de 00:00 a 02:00. Sí, sí… de dotze a dues de la matinada… porta per títol Calents i Contents, i té una temàtica no gaire difícil d’imaginar… i no estaré sol, sinó amb una locutora la mar de calenta i contenta, nom de la qual encara no puc desvetllar! Aquest programa però, començarà a mitjans d’octubre, ja que ara estem ultimant els detalls… però no patiu… us mantindré informats… calents… i contents.