CONCURS POTRA’07

Com si no en tingués prou amb tots els projectes que tinc a mitges (veure el post dels plats), el Saló del Manga’07 està a la vuelt de l’esquí! De l’1 al 4 de Novembre, a la mítica Farga de l’Hospitalet!

En breu faré un post amb el mapa del saló, indicant on podeu trobar l’stand del Potra, on podreu trobar no tan sols la nova entrega “HARRY POTRA I L’EXÈRCIT DE FÈLIX EL GAT”, sinó també les altres quatre entregues, que tornem a editar.

El post d’avui però, és per a convocar el CONCURS POTRA’07!!

El seu funcionament és ben fàcil i simple. Tots aquells que vulguin participar-hi, tan sols han d’enviar de dues a quatre pàgines de còmic, parodiant una de les escenes de Harry Potra i l’Exèrcit del Fènix, abans del 20 d’Octubre! Les escenes a escollir, són les següents:

1. La fuga del Dumbledore (allò que s’escapa amb el Fènix)
2. Els bessons Wisley la lien cacho (allò que piren de Howards)
3. La fuga d’Azkaban (allò que s’escapen)
4. Entrenament de l’exèrcit de Dumbledore (allò que s’entrenen a la sala)
5. La mort de Sirius (allò de la cortina… ehem…)

El guanyador podrà veure la seva escena publicada en el nou Harry Potra (evidentment, també sortirà als crèdits), i s’emportarà 10 exemplars per la patilla, per a regalar (o vendre) als amics i familiars.

Podeu començar a enviar les vostres creacions quan abans millor (perquè ja vaig de putu cul) a jun@deuvosguard.com. Si teniu dubtes, pregunteu, pregunteu! Apa, fins demà!

ACTUALITZACIÓ:

Molts deuvosguardencs m’han preguntat els detalls tècnics de les pàgines. Aquests són:

1. Dibuix fet per ordinador, o a mà (i scannejat), els dos valen.
2. Tamany DIN-A4 o DIN-A3
3. Resolució de 300ppp

I pel que fa a “l’estil” dels personatges, feu el VOSTRE PRÒPI ESTIL, no cal que copieu el meu sinó voleu. La gràcia és que us sentiu còmodes amb el que dibuixeu! Uooo!