El Rei Panxagrossa

Què? Com? Que dissabte no sabeu què fer? Cap problema, ja us ho dic!!
Veniu a les 12.30 al Saló del Llibre de Barcelona

Doncs sí… ara també escric contes infantils… ja us vaig dir en el primer post que feia moltes coses, jo. Doncs bé, el rei Panxagrossa és un petit conte per a nens de 8 a 10 anys… una història divertida i esbojarrada editata per Edicions del Pirata. Un important problema d’identitats que el rei del país, Panxagrossa, intentarà solucionar seguint les indicacions de la bruixa Quinapor i amb l’ajuda dels picaflors.

Aquest cop les il·lustracions han anat a càrrec del gran Jordi Viladoms, conegut per publicar a diverses editorials com Columna, Laertes, La Galera, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Text i Vicenç Vives. És també un dibuixant habitual de la revista Cavall Fort.

En fi, doncs ja ho sabeu… si no sabeu què fer dissabte que ve, i us fa gràcia visitar el Saló del Llibre de Barcelona, penseu que jo estaré per allà a les 12:30, explicant vida i miracles d’aquest monarca panxut. I si teniu germanets i germanetes, porteu-los, i ja de pas els inicieu a l’àmbit de la lectura, que ja toca…. així quan siguin gran seran bones persones.

Apa, fins ara!