Fotos Panxagrossa

The image “http://www.arcdebera.com/images/llibres/978-84-96569-46.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Déu vos guard a tothom i a tothoma!!

Heus aquí les fotos de la presentació al Saló del Llibre, de El rei Panxagrossa, una esbojarrada història pels més menuts, editada per Edicions del Pirata, i distribuïda per Arc de Berà, el podreu trobar a tot de llibreries (a Barcelona la Catalonia mateix), o sinó el podeu pillar per Internet, aquí mateix!

Moooltes gràcies a tots aquells de vareu venir, i molt especialment a la Judith, la Raquel, la Mònica, la Mercè, l’Ariadna, l’Helena, la Maria, en Joan de Déu Prats, la Maria, la Judith, i al propi Rei (porque no te callas) Panxagrossa.

A les fotos (que semblen extretes t’un programa de magacine de tardes), podeu veure (d’esquerra a dreta) a l’editora Maria Grau, a l’escriptor Joan de Déu Prats, a un servidor, i al Rei Panxagrossa. A les altres surto jo fotent un rollo patatero, firmant llibres, i fent-li un petó de vaca a la Raquel, que posa cara de que li agrada molt (ui, sí), i jo amagat darrera un llibre, després d’haver descoronat al propi rei (porque no te callas) Panxagrossa.