OnaFM!!

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Avui us parlaré dels dos programes de ràdio que faig a OnaFM! Fins ara no n’havia fet cap post perquè l’emissora encara no tenia web, però després d’un llarg procés, ja està inaugurada! Fins i tot la podeu escoltar on-line aquí!

Comencem doncs, pel No t’he sentit! Presentat i dirigit per l’Eduard Pascual i la Lola Almendralejo, aquest programa és un Zàpping dels millors moments del dia a l’emissora. Cada nit, de 22.00 a 24.00, repassem les cagades, les trucades dels oients, els locutors cantaires, i els moments més calents del dia! En aquest jo hi faig producció, de tècnic, i preparo els muntatges. Si voleu participar-hi, aquí teniu el fòrum oficial!!

I just acabat el NTS, passem al Calents i Contents, un programa porno-humorístic eròtico-festiu on parlem de sexe i altre marranades de forma amena i divertida. Cada matinada, de 00.00 a 02.00 tenim dues hores presentades i dirigides per la Brigitte Barea i un poca solta anomenat Joan Llongueras, que compta amb l’inefable Mestre Vigó als guions, la Mònica Guasch a la producció, i la nostra estimadíssima becària Cristina! Si voleu participar al fòrum, aquí el teniu!!