Divendres de reliquies de la mort!!

Déu vos guard a tothom i a tothoma!! Per fi és divendres! Osties, com costa d’arribar, eh? I més després de tots aquests dies de festes que hem tingut… però bueno, al menys ara tenim 48 hores per no fotre res… o per mirar tot el següent:

Comencem pel mític Zàpping, que últimament ens porta uns youtubes força especials… des de un Tetris amb persones humanes (el millor és la música), a una animació de màscares (és una passada) passant un nen que caça taurons, o les menjades de tarro de Derren Brown

A continuació, un repàs pels deubloguards, des del Déu n’hi dó que ens posa al dia amb les màquines de vending, fins al Tecnovetats, que ens recorda l’aniversari de la Wikipèdia, ens passa un downloader pel GoEar (fins que el chapin), i ens proposa un curiós meme de fons d’escriptori… també podem veure els casos del detectiu Logan que han preparat la Mercè i en Jan, o el joc de la MiA al Diari Vermell!! Tot i que si el que voleu és recrear-vos la vista, el millor és veure els nous fitxatges… l’Iga, la Denisa Milani, l’Elena i el Calendari Playboy 2008 a Tias Buenas!!

Per cert… el fòrum ja està totalment actiu! I podeu parlar de temes tant dispersos com el mític conte en 4 paraules, comentar una bonica escena anal d’Austin Powers, recomenar i penjar videos de YouTube, o per a qualsevol altra cosa del DVG, teniu el fil de NOTICIES DVG. Ah, i pel programa de ràdio, teniu el Fòrum del No t’he sentit!

Bé… per acabar diré que després que una cinquantena de persones s’hagi baixat HARRY POTTER I LES RELÍQUIES DE LA MORT, i de tots els comentaris i mails que he rebut… sembla ser que no és la traducció oficial (o al menys això m’heu dit la majoria), tot i que segurament aquesta està molt millor… o al menys això asseguren els harripotercatarians