Petits canvis poderosos

JunSin pausa pero sin prisa, que diuen aquells, vaig fent petits canvis al DVG, a mesura que m’ho aneu comentant al fòrum dels problemillas tècnics.

Alguns usuaris veien el logo de l’encapçalament dins d’un requadre gris. Això passava perquè l’arxiu era un .PNG, que només pillen els navegadors nous. Ara l’he canviat a GIF, para llegar a todo el mundo! També he canviat el format en que es presenten els arxius. Ara cada mes es veu sencer, i ordenat cronològicament. Abans només es veien els posts de 10 en 10, i era un merder.

Finalment, he canviat els enllaços de la capçalera al fòrum, i n’he deixat alguns que considero més útils, i he fet que els nous temes i respostes apareguin a la homepage més ràpid, ja que abans tardaven un huep! Apa, segueixo treballant! Fins ara!