Saló del Còmic 2008, dia 1

Déu vos guard a tothom i a tothoma!! Crònica ràpida del Saló del Còmic 2008 des de la feina, així a lo guarro i de forma ràpida! Ha estat un dijous molt tranquilet, entre altres coses perquè: a) És dia laboral i b) Ha caigut la del pulpo!! Mare meva de Déu senyor, quin dia més xungo!! Tant sortia el sol com de sobte es tapava i començava a ploure pedra. Raro, raro!!

Tot i així l’Arnau i la Mei han vingut ELS PRIMERS com cada any (com la dona aquella de les Rebaixes del Corte Inglés). Quan arribi a casa ja penjaré les fotos! Ah, per cert, sabieu qui hi havia, per allà voltant? l’Andrés Pajares boratxo! Hahaha! Anava amb un pet que no vegis… Ah, i també el mític Tim Sale, el dibuixant d’Herois!

En fí, després actualitzo aquest post i poso fotiquis! Apa, siauuuu!!