Pressing Catch

Ohhh, qui mític… recordo aquells matins de cap de setmana fa un fotimer d’anys, en els que noms com “el último guerrero”, “el enterrador”, “los sacamantecas”, “el gaitero” o fins i tot el mític “Hulk Hogan” sonaven a la tele durant una bona estona, mentre mirava entusiasmat (i en part una mica estranyat pels estranys moviments que feien al pegar-se) Pressing Catch, de la World Wresling Federation!!

Ohhh!! Aquí va tenir una època daurada, i ara sembla que ha passat la febre, però als EEUU segueix sent un negoci que segueix movent milions!! En Dark Angel ha iniciat un fòrum sobre el tema, i no falten opinions! Que si tot és fals, que si tan se val, que sí és un esport, que si és un espectacle… alguns deuvosguardencs s’han animar i han penjat uns youtubes la mar de curiosos… i tu què en penses??