Aquest cap de setmana he fet una d’aquelles coses que tenia pendents… anar a l’spAm! I no em refereixo al correu no desitjat, ni a la fàbrica de l’spiced ham, sinó a la Societat Protectora d’Animals de Mataró. La veritat és que tenen bastant ben muntat el tema, i els voluntaris poden contribuir de múltiples formes.

Però la més típica és anar a passejar gossos, que pobrets, tenen unes ganes de sortir a fer una volta que es moren. Te’ls donen a l’entrada del refugi, i tot seguint un caminet els portes fins a un petit parquecillo que hi ha allà a 5 minuts. Jo vaig treure al Kiku (que té una força que te cagues), i la Laura al Xaval. Ens va agradar força, i el cap de setmana que ve repetirem. Si algun cap de setmana no teniu res a fer de 11 a 14, us ho recomano!

I si no teniu temps, però voleu ajudar a la causa, sempre podeu apadrinar als gossets que ningú no vol. Nosaltres ja hem apadrinat a la Reina, que les ha passat putes en aquest coi de món de humans.