6 coses que NO tenim

Perquè a les pelis de “jovenes universitarios” (i a vegades fins i tot a instituts), apareixen un seguit de coses que nosaltres donem per suposat que és de lo més normal del món, però que mai hem vist ni veurem al notre cole? A saber:

1. TAQUILLES-PER-POSAR-UN-ALUMNE-DINS: Al menys, aquelles típiques metàl·liques i llargues, on tancar al pringat de turno, que sempre pots colpejar quan estàs enfadat, i on guardes les drogues si vols que et descobreixin. No en tenim! Com a molt, una de petita cutre que no cap res! Com volen que posem un nano allà dins?? Despedassat?

2. BAILE DE PRIMAVERA: Hahaha, això sempre m’ha fet molta gràcia… perquè no en tenim? Així tindríem aquells mítics conflictes de no trobar parella perquè ens acompanyi, a la qual se li regala una mena de flor cutre que es posa a la mà. Curiosament, se sol organitzar a la pista de basquet/futbolsala/gimnàs del cole, on sempre es veu com posen el cartell penjat del sostre, i algú acaba tirant alcohol al “ponxe”.

3. HERMANDADES: Joder! Jo sempre he volgut estar als APLHA ALPHA GAMA BETA IPSILON HANDER, per tenir la sudadera amb les lletres! I tenen un edifici sencer per ells!! Putes! Sempre es munten unes juergas d’escandol, i roben les mascotes dels equips de les altres universitats.

4. SORTIR CAGANT LLETS QUAN SONA EL TIMBRE: Bueno, vale… accepto que aquesta potser passa en algun cole, però a mi no em passava… al menys al meu cole, si quan sona el timbre, haguéssim fet el mateix que es fa a les pelis, d’aixecar-se a tota merda i sortir disparats, sudant del profe, que crida “no olviden leer los capítulos del 5 al 9 de Mc Henrow i su teoria de la evolución fotosintética!!” ens cau un pollo del copon. Però bueno, al menys ens queixavem fent sorollets amb els estoigs…. hehehe que malos!

5. PROYECTO DE CIENCIAS: Ei!! Què passa amb allò del volcà? A tots els hi fan fer una mena de maqueta d’un volcà que explota i treu un suquillo asquerós!!! A mi no m’ho van fer fer, això! Quina merda! Amb lo maco que és allò d’anar a demanar ajuda al pare perquè t’ajudi en el “proyecto de ciencias” perquè després el dolent de la peli el sabotegi! Jo només feia l’experiment aquell de cucs de seda!!

6. CHEERLEADERS: Aquí ja ens posem serios… m’és igual no tenir “equipos” de algo, o “mascotes” de nosequè… però perquè no tenim animadores!!?? Salva l’animadora, salva el món”, no?? Amb lo que molaria veure-les pels passillos, amb l’uniforme, i anar a veure els assajos, on es sabotegen les unes amb les altres, per ser les liders? Dame una “A”, dame una “N”, dame una “I”…

En fi, si voleu afegir més “coses que no tenim”, feu-ho en aquest fòrum, i en faré un segon post acabant de complimentar aquest dèficit… alguns deuvosguardencs ja n’han dit algunes de molt bones!!