Kadingir III

Últimament estic força desaparegut, bàsicament degut a dues coses. En primer lloc, perquè estic de vacances… això està bé, perquè un aprofita per anar al gimnàs, prendre el sol, cremar contenidors, i en general, fer coses pels puestos.

En segon lloc, i podríem dir que el més productiu, és que estic immers en el planeta Ki, escrivint la tercera part de la saga de KADINGIR. El tema està força avançat, i després de la reunió d’avui amb la (que ja calia), puc calcular que tindrem el manuscrit (o sigui, una primera versió del llibre) llest durant la primera quinzena de setembre.

De moment no puc avançar res, ni fer gaires spoilers, però sí que puc dir que hi haurà força novetats, i que tot i que es podrà llegir sense haver llegit prèviament El Ceptre de Zink, ni El Senyor de Zapp, també és cert que els lectors de les dues primeres entregues tindran més d’una agradable sorpresa… y hasta ahí puedo leer…