Com escric Kadingir (II – Estructura)

40 capítols. No sabem ben bé perquè, però la a la i a mi ens sembla la mida justa. Tots els llibres de KADINGIR tenen (i tindran) 40 capítols.

Podríem dir que aproximadament els 10 primers son força “situacionals”. Presentem a la majoria de personatges i allò que estan fent en el moment en el que se situa l’acció del llibre. Del capítol 20 al 30 hi ha el nucli del llibre, on s’alternen les diferents trames i històries paral·leles. Finalment, del 30 al 40 es comencen a tancar alguns assumptes i hi ha el gran final.

El primer que fem amb la , és un resum del llibre. Això vol dir un paràgraf (com a màxim) per capítol, així doncs, en dos o tres pàgines el tenim tot resumit. Cada paràgraf és d’un color diferent en funció del protagonista (o protagonistes) d’aquest. Gràcies a aquest codi de colors, podem veure si hi ha algun personatge que surt massa, massa poc, o massa seguit. Tal i com us vaig comentar al post anterior, també vigilem que s’alternin capítols d’acció, descobriment, intriga i humor.

I amb aquest resum a les mans, comença l’escriptura a quatre mans! Però això ja us ho explicaré al següent post! :) Fins aleshores!!