Com escric Kadingir (V – Lectors de suport)

Seguint aquest ordre tant anacrònic i estrambòtic dels últims posts, avui parlaré de l’importantíssim paper dels lectors de suport.

Avui, la i jo hem anat a buscar els manuscrits de K3 (La Reina de Kigal). Són aquests llibres blancs que podeu veure a la foto d’aquí sota (oi que cucos?). Es tracta d’una primera edició de la història (versió 1.0).

Bé, doncs aquesta “mini-edició” de 10 exemplars blancs, anirà a les mans dels lectors de suport. La funció d’aquests és llegir-los i buscar possibles errors, ja siguin ortogràfics, tipogràfics, de sintaxi o el més difícil de tot… d’argument. Aquests són els més difícils de trobar, ja que si bé els altres els pot detectar qualsevol corrector, els d’argument només els poden trobar els lectors i fans de la saga. D’aquí que tots els lectors de suport són fans.