El Pirata Bo

Torno de Menorca, i el primer que em trobo és un paquet que no m’esperava… ni més ni menys que els primers exemplars de la primera edició de EL PIRATA BO. Sí, sí… es tracta d’un nou llibre que he escrit, que sortirà a mitjans d’octubre. Al igual que EL REI PANXAGROSSA, es tracta d’un conte curt (61 pàgines) per a nens a partir de 8 anys, i l’edita EDICIONS DEL PIRATA, que s’ho han currat molt, i fins i tot han fet punts de llibre!

Però atenció que aquest conte es doblement especial, ja que si bé jo l’he escrit, en Jan l’ha il·lustrat!! A la web oficial (encara en construcció) podeu veure alguns esbossos, i les biografies dels dos. A veure si el dia de la presentació oficial (ja avisarem del dia) podrem anar els dos, per firmar milers d’exemplars!

O sigui que si teniu germans petits als que els agradi llegir, els pirates, o les dues coses, ja sabeu que regalar-los!! La petita gran història d’Èric, el Pirata Bo!! Aviso:La segona part ja està escrita!