Octubre = Saló del Manga!!

Demà comença l’Octubre!! Això vol dir XIV SALO DEL MANGA! QUINES GANES QUE TINC QUE ARRIBI!! És el Saló Friki per antonomàsia! Ostres, ostres… ens esperen quatre dies intensos, intensos!

Els deuvosguardencs no heu perdut ni un moment, i ja hi ha un parell de temes al fòrum sobre aquest gran esdeveniment. D’una banda, l’Èric ha obert el tema Saló del Manga 2008, on es proposa portar un element distintiu, com una samarreta, una cinta, o un algo. D’altra banda, l’eLda (felicitats pels 2 anys!) ha obert el tema Llista de qui anirà al Salo del Manga 2008, on tothom diu quin dia hi anirà, per preparar una quedada!

En tot cas, el que segur que hi anirà, és en Harry amb la seva setena i penúltima entrega… HARRY POTRA I LES RELIQUIES DELS PEBROTS! De fet, en aquests precisos moments hi estic treballant, i la veritat és que us he de dir que està quedant molt cuco! I que apart de les anades d’olla completes i totals (no us ho podeu ni imaginar), tornarem a comptar amb la col·laboració del Pelut, el Quim Bou i el nostre inigualable Jan, que com sempre també farà la portada!