Harry Potra VII

Falten no more no less que 21 dies pel Saló del Manga! I com és tradició, vaig fent spoilers del que serà el nou HARRY POTRA! En aquest cas, com bé podeu veure a la dreta, es tracta de la nova, magnífica i tremenda portada que en Jan s’ha currat.

El curiós és que no sabem ben bé perquè, però ens agrada molt. No sé si serà per aquesta mena de blandi blub ectoplasmàtic dels voltants, o pel Condemort ballant amb uns pebrots rollo maraques a The Mask, però el cas és que ens va ben captivar des del primer moment!

Per cert, sapigueu que aquest és el PENÚLTIM Harry Potra, i que encara faltarà HARRY POTRA I EL GRAN FINAL, que sortirà al Saló del Còmic 2009. Hi haurà 8 Harrys, com 8 pel·lícules que faran. Pos igual. M’han copiat hasta això. Aix.

PS: Recordeu! Si voleu, apunteu-vos a la llista dels qui vindran al Saló!!