Teatre

Ja fa tres setmanes que estudio teatre. I dic “estudio” perquè no és la típica colla de gent que prepara una obra de teatre a saco, memoritzant papers, i un director que et va dient com ho has de fer, sinó que és més semblant a un mòdul de formació professional que a una altra cosa.

De fet, fins i tot tenim pla d’estudis. Els dilluns fem moviment i història del teatre; els dimecres interpretació, i els divendres veu i improvisació. El curs sencer són 3 anys, i al finalitzar rebem una titulació reconeguda per la Generalitat. O sigui, que el tema està de puta mare.

El curs es fa a l’Aula de Teatre de Mataró. Els professors ho fan la mar de bé, i el grup en el que estic és de 12 persones. Hi ha la Gisela, la Gemma, l’Anna, l’Eli, el Ruben, la Rocio, la Keren, la Núria, el David, la Regina, la Georgina i un servidor. Tots molt majos. Mooolt! Ja aniré penjant fotos, i explicant cosetes…