En directe… des del Saló!

Atenció, amics i amigues, deuvosguardencs i deuvosguardenques! En aquests moments estic escribint un post en directe des del meu Stand del Saló del Manga!! Ole, ole! Segurament d’aquí a unes hores no ho pugui fer, però ara sembla ser que hi ha poc moviment, i puc permetre’m el luxe.

El primer Harry ja s’ha venut, i l’afortunat ha estat l’Èric, que de fet, ha arribat abans que jo i tot, hehe! M’ha comentat que a Girona es festa, o sigui que animo a tots els deuvosguardencs gironins a que aprofitin a venir avui que s’està molt bé! Seguiré informant!!

11:27- Actualització: Això es comença a omplir molt, i augmenta la temperatura!! No deixa de sorprendre’m quanta gent ve disfressada avui, tot i que l’entrada gratuïta pel cosplay és demà!
12:30- Actualització: Ha arribat en Jan, m’he quedat sense canvi i els Harrys comencen a desapareixer! M’estic fotent de sed, i no tinc aigua… help…
13:15- Actualització: Tinc gana, casi que començaré a dinar… M’he portat arrós amb pollastre de casa. Aquí el tema està força tranquil·let… a veure que tal la tarda.
14:20- Actualització: Moment de bajón, no hi ha ni cristo… un moment d’aquells en que sempre penso “al proper saló només aniré dissabte i diumenge”… a veure si s’anima tot plegat, i algú em porta un cafè industrial…
15:50- Actualització: Ja vaig pel segon cafè amb llet, i començo a recuperar-me. Per sort, l’Èric ha controlat l’stand mentre he sortit a fora a veure la llum del sol! Ha vingut l’Ari, una noia que estudia Filologia Japonesa a Alemanya! Juer!
17:08- Actualització: La tarda s’anima poc a poc perquè s’ha acabat l’horari escolar. A veure què! Alguns deuvosguardencs pregunten per les samarretes, que han d’arribar en breu! Quan les tinguem en penjo una foto!!
19:20- Actualització: Ja han arribat les samarreteeeeees! Mare meva de Déu, que han tardat, eh? Ara en posarem fotiqui!!
19:37- Actualització: Lo prometido es deudaaat! Foto de la samarreta al canto! Ole, ole, ole! Visca en JoTGi i l’Èric!! I ara que ja ho tenim tot… comencem a recollir els trastos, que demà ens esperen 11 hores més de Saló! Apa, siau! Corto i cierrot!