En directe… des del Saló! (dia 3)

Tercer dia, i ja hem passat l’equador d’aquesta bogeria que és el Saló del Manga!! Avui, tot i el petit plugim que toca els collons als que fan cua, aquesta dona la volta a tota La Farga! Si a això li sumem el fet que avui és la quedada, podem preveure que serà un dia d’aquells potents! En fi, ja ho us aniré explicant! Fins ara!!

10:33- Actualització: Això està encara més ple que ahir! Només fa mitja hora que han obert, i gairebé ja no es pot caminar! Però aquí estem, al peu del canó, amb més Harrys i més samarretes!! Avui promet molt!!

11:35- Actualització: En DAC, de Le Potage (i veí d’stand)m’acaba de dibuixar un Stewie-Musculman la mar de majo! Li he fet una foto amb el mòbil com bonament he pogut, i el penjo aquí, perquè el veieu! Cuco, eh?

13:24- Actualització: Això és una locura!! Non STOP! No tinc temps ni per postejar, mare meva!! A veure si puc parar per dinar i us explico com va el tema! Està a petar!!

15:00- Actualització: Ja hem dinat, i moment “necesito un cafè o mato a algú”, però no para de venir gent… Si ho arribo a saber pillem un termo!!

17:39- Actualització: Finalment una estona de relax! La Cè m’ha portat un cafè amb el que he recuperat forces, i el Saló s’ha buidat una mica. Un parell d’horetes i començo a plegar. Tal i com vaig fer ahir, plegaré a les vuit!!