En directe… des del Saló! (dia 4 -i últim-)

Uf, menos mal! Últim dia del Saló del Manga… si arriba a durar un dia més, rebento! Ahir va ser un no parar! Només deu quedar una dotzena de Harrys de cada, menys de l’últim, que encara en queda mitja caixa. Segurament avui liquidarem tot el que falta, i amb una mica de sort plegarem abans! Ohhh, seria tant munik!

Bueno, pues ja us seguiré informant! Fins ara!!

11:53- Actualització: Crec que avui és el millor dia! Hi ha força gent, però no és una aglomeració massiva! I atenció, que han vingut la Berta i la Clara! I que han portat?? PANELLETS!! Sí, sí, de la pastisseria on treballa la Clara, Can Campassol, de Canet de Mar!! OH, QUE BONS QUE SÓN!!

18:30- Actualització: Ja gairebé no queda material (ni energia), o sigui que d’aquí a mitja hora, plego veles!! Tothom ha vingut a buscar les samarretes, i queden quatre Harrys comptats, o sigui que a les 19.00 tancarem la paradeta!!