Coses de pirates!

Yepah, deuvosguardencs!! Ahir, a la Llibreria Robafaves de Mataró, va tenir lloc un acte molt especial!! La presentació en societat de El Pirata bo!! Un llibre per a nens al que li tinc molt de carinyo, d’una banda perquè va ser el primer que una editorial em va dir que em publicaria, i d’altre banda perquè està il·lustrat pel Jan!

A la presentació va venir la Maria Grau (directora d’edicions del pirata) que va presentar l’acte, la Care Santos, que va presentar-me a mi, el Xavi del Robafaves, i un servidor. Entre el públic teníem al Jan, fent de fotògraf i tants d’altres als qui els he d’agrair l’assistència, com la Laura, la Raquel, la Mayra, la Lou, en Bru, l’Àleix i els seus pares, i tots aquells que “passaven per allà” i es van quedar a escoltar.

En fi, que el pirata bo va “vent en popa”, i ja té una segona part escrita, que si tot va bé, veurà la llum l’any que ve! Que n’estic, de content!!