D’aqui deu anys jo……

L’Eiri ens fa una pregunta en el fòrum típica, típica d’entrevista de feina: “Com et veus d’aquí a deu anys?” O sigui que si anem a demanar feina, aneu-vos preparant una resposta, que aquesta sempre és de les que cau!!

Jo sempre dic que no sé ni què estaré fent d’aquí a 10 dies, perquè vist tot el que he fet, i tot el que estic fent, ves a saber què coi faré… però entre les respostes deuvosguardenques hi ha de tot… des dels que no saben ni el que voldran fer com l’annmapo, fins als que es veuen de lluitadors de Wresling, com en dark angel17, passant per Nirmar, que veu un futur ecològicament desastrós, o Conspícua que veu el fracàs com a constant ;)

I vosaltres què? Com us veieu d’aquí a 10 anys? Llegint el Harry Potra 28? De president dels Estats Units d’Europa? Rics? Pobres? Dibuixant còmics de noies de pits grossos? Les vostres respostes al fòrum! Ahh, qui pogués tenir un DeLorean com el del Marty McFly i anar a fer un cop d’ull…