Típic post 1.257 que no saps mai que dir…

4 ANYS! Avui fa no more no less que 4 anys, que vaig escriure el “Típic primer post que no saps mai que dir…”, en el que us explicava que faig massa coses, jo. I moltes més que n’he fet, des d’aleshores… entre d’altres, dibuixar còmics, escriure contes i llibres, teatre, treballar a la ràdio, i tantes altres que encara no sabeu, que abans o després us confessaré!!

En tot cas, el que està clar és que tot això no hauria estat el mateix sense els deuvosguardencs! Vosaltres heu fet que el DVG sigui especial! El caliu que hi ha entre tots vosaltres és màgic! Un fòrum amb més de 500 deuvosguardencs i 145.000 posts! Fins i tot han sorgit parelles!! Mare meva… us imagineu quan els hi expliquin als seus fills? Espero que em convidin a la boda, he, he!!

També he fet moltíssims amics, entre ells la i en Jan, que gràcies a ells, hem pogut portar molts projectes endavant, i amb els que encara en farem molts més! Dios los cria, y Internet los junta! I una especial menció a la Xènia, que tot i que està mig desapareguda, em consta que segueix vivita i coleando, fent de les seves per aquests mons de Déu, pintant parets de color, i fent plats de tomàquet amb mortadel·la.

Els deubloguards, que van començar amb el Zàpping, segueixen creixent i madurant, i alguns de nous estan apunt d’aparèixer aquest 2009! Per cert, ja sabeu que si teniu alguna idea, només m’ho heu de dir a jun@deuvosguard.com, i ho arreglem ràpidament!!

Per cert, heu vist quants newlooks pels que hem passat? Déu n’hi dó, eh?? Quin us agradava més? Alguna idea pel proper newlook 2009? Algun suggeriment? Tinc forces idees pel nou format, però totes les que em pugueu donar, seran més que benvingudes!! Tot i que ja us puc avançar una cosa… serà blau!

Bé doncs!! Com es diria en termes contemporànis, espero que aquesta cinquena temporada deuvosguardil us agradi a tots, que no hi hagi vagues de guionistes, i que d’aquí a un any en puguem fer un bon balanç! Ja us avanço que hi haurà moltes novetats, com sempre… però que fins que no ho tingui tot lligat i ben lligat, no diré res, no fos cas!! De fet, ni tan sols diré que està relacionat amb la tele… Ooops… (com diria en Hagrid Mc. Donahue) Ja ho he dit.