“L” de Lokituk

Senyors i senyores, el dia “L” ja és aquí! I com molts i moltes de vosaltres us haureu imaginat, i fins i tot comentat en el fòrum… Nova novel·la, nova saga! Tinc el plaer de presentar-vos…

lokituk

lutumEls 10 anells de Lokituk -Saga oest- és el primer llibre d’una pentalogia, és a dir una col·lecció de 5 llibres (de 50 capítols cadascun). La saga narra les aventures de Lutum, un un noi que té el poder de controlar l’aire, un dels quatre elements, gràcies als anells de Lokituk, unes joies fantàstiques que permeten als seus portadors alterar les lleis de la física i la natura (aquí en teniu el resum!).

lokituk - saraEvidentment, al llarg del seu viatge, farà noves amistats! La Sil, una atractiva adolescent de ciutat, mimada, consentida, i amb un geni de mil dimonis, amb un curiós poder, en Katori, un jove samurai, tan amant de les arts marcials com de les noies, que els traurà de més d’un mal tràngol, gràcies a la seva habilitat amb la katana; la Sara, una mecànica llesta i espavilada que els ajudarà amb els seus estranys invents, extravagants però efectius o el Dr. Ishor, un vell ancià que demostrarà que les aparences enganyen.

logo lokitukPerò això no és tot! I és que aquesta vegada (i ja que estem en temps de crisi), he decidit regalar-vos la novel·la! Sí, sí!! Així by the face! A www.lokituk.com ja podeu llegir els 10 primers capítols (per a llegir online o en PDF), i cada dilluns en posaré un de nou! Així estareu ben entretinguts durant 40 setmanes més!

portada lokitukTambé teniu la possibilitat de comprar-lo (per llegir-lo d’una tirada). En tal cas, ho podeu fer en format e-book (5€), o en format paper, de tota la vida (18€), en aquesta pàgina. És la forma més fàcil de fer-lo arribar a tots ràpidament! A més, tenen una tarifa econòmica d’enviament i tot! El més segur és que hi acabi posant els potras, també! He, he!

La veritat és que em fa molta il·lusió fer-vos arribar aquesta nova història, perquè en ella hi ha tots els elements que al llarg de la meva vida han fet que m’enganxés i gaudís de les històries, sèries, pel·lícules i sagues. Un bon plat d’acció, amanit amb humor, salpebrat amb intriga, i un pessic d’absurd. Espero que la disfruteu!