Deuvosguardville

Curiós i original, el tema que ha sorgit al fòrum en el que es converteix el DVG en un poble del llunyà i antic oest, anomenat DEUVOSGUARDVILLE. Un petit poble de poc més de 500 habitants, on cadascú té el seu paper, digne d’una peli de Clint Eastwood, o d’un capítol de Luky Luck.

De moment tenim un Sheriff (que segons l’Enllunada és corrupte i s’ha tirat a totes les noies del poble menys a la filla del de la carnisseria), un típic criminal pajillero, la filla del carnisser que es quedarà per vestir sants, una prostituta, el pavo que toca la pianola al bar de senyoretes, la que educa als nens petits, el tiu misteriós que sempre esta al bar bevent whisky, que vesteix amb un ponxo i porta un barret de vaquer negre i que te un pistolaco del 10, el peixater de la població que té les cloïsses més fresques del mercat, una noia del poble que ja decidirà què farà, el hipie, la que s’enfila sobre el piano per cantar, el banquer, un estranger sense papers, i el vigilant dels cavalls que estan bevent aigua i descansant davant de la porta dels bars que tira piropos a les dames que passen per davant seu. Quién da más?